1860 yılına ait bir tablodaki kadının elinde iPhone X olduğu iddiası internette viral oldu
  1. Anasayfa
  2. Gizemli konular

1860 yılına ait bir tablodaki kadının elinde iPhone X olduğu iddiası internette viral oldu

0

1860 yılında Ferdinand Georg Waldmüller tarafından yapılan “Beklenen Kişi” isimli yağlı boya tabloda, bir iPhone X olduğu iddiası internette viral oldu. Gerçek ise, tahmin edebileceğiniz gibi çok farklıydı.

Zaman zaman, günümüzde yaşayan kişilerin çok benzerlerinin bundan asırlar öncesinde yapılan bir yağlı boya tabloda resmedildiğini görebiliyoruz. Bazen de bir insanın geçmişten geldiğini iddia ettiği durumlarla karşılaşabiliyoruz. Ve şimdi, zaman yolculuğu maceralarının yeni bir kahramanı daha var: iPhone X…

İnternette ortaya çıkan yeni söylenti, iPhone X’in de zamanda yolculuk yaptığını iddia ediyor. 1860 yılında Ferdinand Georg Waldmüller tarafından yapılan “Beklenen Kişi” isimli yağlı boya tablodaki kadının elinde iPhone X olduğu iddiası internette viral hale geldi. Sosyal medya platformlarında bununla ilgili çok sayıda başlık açılmış durumda.

Peki, siz yukarıdaki resimde ne görüyorsunuz? Sizce gerçekten de kadının elindeki bir iPhone X mi, yoksa bir kitap mı? Hazırsanız gerçeğe kulak verelim: Austrian-paintings.at sanat ajansının CEO’su Gerald Weinpolter, verdiği demeçte şöyle diyor: “Waldmüller tablosundaki kız iPhone X’i ile oynamıyor, elinde küçük bir dua kitabı tutarak kiliseye gidiyor.”

İlgili kitabı da bulmuşlar:

  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    _a_k_n
    Şaşkın
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    berbat
    Berbat

Web site yazılım tasarım uygulama eklenti ve yenilikler hakkında güncel bilgi ve haber platformu. Samsun-Turkey - 1989-2005 Temsa Mitsubishi Sabancı Otomotiv grubunda çalıştı. Araştırma, Geliştirme, Web siteleri ile uğraşma ve Paylaşımı seven biri.

Yazarın Profili

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir