Facebook ve Instagram için Mavi Tik dönemi resmen başladı! Nasıl başvuru yapılır?
  1. Anasayfa
  2. Sosyal medya

Facebook ve Instagram için Mavi Tik dönemi resmen başladı! Nasıl başvuru yapılır?

0

 

Meta, bugün Facebook ve Instagram için Mavi Tik kullanan onaylı hesap özelliğini aktif etti. İşte detaylar…

Meta, bugün itibariyle Facebook ve Instagram için Mavi Tik olarak bildiğimiz onaylı hesap sistemini başlattı. Şu an için yalnızca Avustralya ve Yeni Zelanda’da aktif edilen özelliğe nasıl başvurabileceğinizi paylaşıyoruz.

Meta Verified olarak adlandırılan yeni Mavi Tik özelliği artık Facebook ve Instagram kullanıcıları için erişilebilir oldu. Tabii şu anda yalnızca Avustralya ile Yeni Zelanda’da yaşayan 18 yaş üstü kişilerin başvurabileceğini belirtelim.

Meta Mavi Tik ücreti ne kadar?

Eğer Facebook veya Instagram hesabınız için Meta onaylı abonelik, yani Mavi Tik istiyorsanız iOS ve Android uygulamaları üzerinden 14.99 dolar karşılığı alabilirsiniz. Fakat web tarayıcısı ile bu işlemi gerçekleştirip aracı marketleri kullanmazsanız 11.99 dolar karşılığında abone olabilirsiniz.
Facebook ve Instagram için Mavi Tik başvurusu nasıl yapılır?İlk olarak buraya tıklayarak Meta’nın sayfasına gidin.
Daha sonra bekleme listesine kaydolmak için aşağıdaki görseldeki ilgili yere kişisel bilgilerinizi girin.
Şu anda bu hizmet Türkiye’de aktif olmadığı için uzun bir süre beklemeniz gerekebilir.
Hesap konumunuzu Avustralya veya Yeni Zelanda’ya taşıyarak çok daha hızlı dönüş alabilirsiniz.
Meta Doğrulanmış (Mavi Tik) Hesap neler getiriyor?Doğrulama:Hesabınızın orijinalliğini güvenli bir şekilde belirlemek için kimlik kartınızla yapılan doğrulama yapılır ve karşılığında hesabınıza Mavi Tik rozeti verilir.
Ayrıcalıklı özellikler:Diğer içerik oluşturuculara desteğinizi gösterebilmek için Facebook ve Instagram Stories ve Facebook Reels’de özel çıkartmalar ve Facebook’ta ayda 100 Yıldız alın.
Artan görünürlük:Instagram ve Facebook’un yorumlar, aramalar ve öneriler gibi bazı bölümlerinde artan görünürlük ve önem ile erişiminizi genişletin.
Proaktif hesap koruması:Proaktif hesap izleme ile kimliğe bürünmeye karşı koruma elde edin. Ayrıca iki faktörlü kimlik doğrulama ile hesabınızın güvenliğini sağlayın.
Doğrudan hesap desteği:Sizin için önemli olan ortak hesap sorunları hakkında ihtiyacınız olduğunda gerçek bir kişiden yardım alın.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    _a_k_n
    Şaşkın
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    berbat
    Berbat

Web site yazılım tasarım uygulama eklenti ve yenilikler hakkında güncel bilgi ve haber platformu. Samsun-Turkey - 1989-2005 Temsa Mitsubishi Sabancı Otomotiv grubunda çalıştı. Araştırma, Geliştirme, Web siteleri ile uğraşma ve Paylaşımı seven biri.

Yazarın Profili

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir