Google Dokümanlar’a Android için Karanlık Mod Geldi
  1. Anasayfa
  2. Android

Google Dokümanlar’a Android için Karanlık Mod Geldi

0

Android İçin Google Drive Dokümanlara, E-Tablolar ve Slaytlara Karanlık Mod Geldi
Google, Karanlık tema desteğini Android’de Google Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar için de yayınladı. Koyu tema, ürün arayüzünü ve kullanıcı tarafından oluşturulan içeriği, düşük ışıklı ortamlarda daha kullanışlı hale getirebilecek ve pil ömründen tasarruf sağlayacak şekilde akıllıca ayarlayacak.

Arama motoru, e-posta serisi, harita uygulaması ve mobil işletim sistemi gibi servisleri ile yüz milyonlarca kullanıcıya hizmet veren Google, Android için G Suite uygulamalarını güncelledi ve artık Google Dokümanlar’ı, Google E-Tablolar’ı ve Google Slaytlar’ı karanlık modda kullanabileceksiniz.

Bildiğiniz gibi Google, Android 10 ile birlikte Gmail, Takvim ve Google Arama gibi bazı uygulamalarına zaten karanlık mod desteği sunmuştu. Ancak şimdi şirketin Microsoft Office alternatifi uygulamaları G Suite de karanlık mod desteğine kavuşuyor. Ancak bu karanlık modun işletim sistemi ile uyumlu çalıştığını belirtelim.

Karanlık Temadaki Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar

Bu özellik Android sistem ayarlarına otomatik olarak saygı gösterir. Koyu tema ayrıca Dokümanlar, E-Tablolar veya Slaytlar uygulamalarında her uygulamada Menü> Ayarlar> Tema> Koyu’ya giderek ayrı ayrı etkinleştirilebilir . Koyu temayı kullanırken, Diğer> Açık temada görüntüle temasını kullanarak mevcut temanızı veya sayfanızı Işık temasında önizleyebilirsiniz.

 Google, G Suite uygulamaları için karanlık mod desteğini şimdilik sadece Android kullanıcılarına özel olarak yayınladı. İlerleyen dönemde iOS ve masaüstü sürümlerin de karanlık mod alıp almayacağını ne yazık ki bilmiyoruz ancak karanlık modun kullanıcılar tarafından talep edilen bir özellik olduğunu düşünürsek Google’ın bu isteğe kulak tıkamayacağını tahmin edebiliriz.

Temanızı seçin

Hafif temada görüntüle

Android İçin Google Drive Dokümanlara, E-Tablolar ve Slaytlara Karanlık Mod Geldi

  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    _a_k_n
    Şaşkın
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    berbat
    Berbat

Web site yazılım tasarım uygulama eklenti ve yenilikler hakkında güncel bilgi ve haber platformu. Samsun-Turkey - 1989-2005 Temsa Mitsubishi Sabancı Otomotiv grubunda çalıştı. Araştırma, Geliştirme, Web siteleri ile uğraşma ve Paylaşımı seven biriyim.

Yazarın Profili

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir